Έλα να φτιάξουμε μαζί το πρόγραμμα διατροφής που σου ταιριάζει και να σε βοηθήσω να αποκτήσεις καλύτερες διατροφικές συνήθειες συμπεριλαμβάνοντας τα φαγητά που σου αρέσουν στη διατροφή σου!

Χάσε βάρος τρώγοντας τα αγαπημένα σου φαγητά!

Βελτιώνω την υγεία μου

Αλλάζω τρόπο ζωής

1η συνεδρία: Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω!

Γνωριμία και σχεδιασμός του πρώτου σου διαιτολογίου

Στην πρώτη μας συνεδρία αρχικά θα σε ακούσω! Θα σου αφιερώσω χρόνο για να μου πεις οτιδήποτε σε απασχολεί σε σχέση με την προσπάθεια διαχείρισης του βάρους σου και αφού μου μιλήσεις θα σου κάνω κάποιες ερωτήσεις για να μπορέσουμε να θέσουμε μαζί τους στόχους σου και να σχεδιάσουμε τα βήματα και το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής για να τους πετύχεις.

Οι ερωτήσεις που θα σου κάνουμε αφορούν το ιατρικό σου ιστορικό, τυχόν φαρμακευτική αγωγή που ακολουθείς, το ιστορικό του βάρους σου και προηγούμενες προσπάθειες απώλειας βάρους (με σκοπό να καταλάβω καλύτερα τι λειτουργεί και τι όχι για εσένα), τις διατροφικές σου συνήθειες και προτιμήσεις (τί τρως συνήθως σε μία ημέρα, αν έχεις αλλεργία σε κάποιο τρόφιμο, ποια είναι τα αγαπημένα σου τρόφιμα και ποια δεν σου αρέσουν κ.α.) και τον τρόπο ζωής σου (σε θέματα που σχετίζονται με τον έλεγχο του βάρους, π.χ. αν γυμνάζεσαι, τις ώρες που εργάζεσαι, ποιος μαγειρεύει το φαγητό που τρως κ.α.).

Εκτός από τα παραπάνω θα κουβεντιάσουμε και για το πώς αισθάνεσαι σε σχέση με την προσπάθεια διαχείρισης του βάρους σου (ποια είναι τα κίνητρα σου, πόσο αισιόδοξος/η είσαι, πόσο σημαντικό είναι για εσένα να χάσεις βάρος κ.α.) προκειμένου να σε κατανοήσω και να μπορέσω να σε βοηθήσω να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες.

1η συνεδρία: Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω!

2η συνεδρία: Γνωρίζουμε καλύτερα πως λειτουργεί το σώμα σου

Λιπομέτρηση, μέτρηση μεταβολισμού και σχεδιασμός επόμενου διαιτολογίου

Στην 2η συνεδρία, θα δούμε αναλυτικά τη σύσταση του σώματός σου, δηλαδή πόσο λίπος και πόσο μυϊκή μάζα έχεις, θα μετρήσουμε το μεταβολισμό σου και θα σχεδιάσουμε το επόμενο διαιτολόγιο σου (ή αν δουλεύουμε συμπεριφοριστικά, χωρίς δίαιτα θα βάλουμε τους διατροφικούς στόχους για τις επόμενες ημέρες).

Τη λιπομέτρηση και τη μέτρηση μεταβολισμού προτιμώ να τις κάνουμε στο 2ο ραντεβού γιατί στην εμπειρία μου έχω διαπιστώσει ότι είναι κουραστικό να γίνονται στην 1η συνεδρία η οποία έχει μεγάλη χρονική διάρκεια. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο θέλεις να κάνεις τις μετρήσεις στην 1η σου επίσκεψη ενημερώσε μας όταν κλείσουμε το ραντεβού σου και θα το προγραμματίσουμε για τότε.

Διατροφική εκπαίδευση

Στην διάρκεια της συνεργασίας μας σταδιακά θα σε «εκπαιδεύω» διατροφικά έτσι ώστε να μάθεις τι να επιλέγεις για να καλύπτεις τις ανάγκες του οργανισμού σου αλλά και για να βοηθήσεις το σώμα σου να διατηρήσει την απώλεια του βάρους.

Διατροφική εκπαίδευση

Συνεδρίες τροποποίησης συμπεριφοράς

Χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές τροποποίησης της συμπεριφοράς θα σε βοηθήσω να αλλάξεις σταδιακά συνήθειες και να αποκτήσεις ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Σκοπός είναι μέσα από αυτές τις τεχνικές να αλλάξεις τρόπο ζωής χωρίς καν να καταλάβεις πως έγινε!

Ελέγχουμε την πορεία

Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ελέγχουμε τη σύστασή του σώματός σου για να βλέπουμε αν η απώλεια του βάρους είναι λίπος ή υγρά/μυϊκή μάζα. Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα τροποποιούμε το διαιτολόγιο σου έτσι ώστε να αποκτήσεις ένα υγιές ποσοστό σωματικού λίπους και να έχεις ένα καλό μεταβολισμό για να είναι εύκολο να διατηρήσεις την απώλεια του βάρους.

Ελέγχουμε την πορεία

Επίτευξη στόχου!

Καλύτερη υγεία και πιο υγιεινός τρόπος ζωής

Διατήρηση απώλειας

Σχεδιασμός του πλάνου διατήρησης της απώλειας του βάρους

Όταν πετύχεις το στόχο σου σε ό,τι αφορά το σωματικό βάρος θα σχεδιάσουμε το δικό σου πλάνο για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.

Διατήρηση απώλειας

Λιπομέτρηση

Για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια θα προγραμματίζουμε να μας επισκέπτεστε στο γραφείο για να ελέγχεις τη σύσταση του σώματός σου. Το τακτικό ζύγισμα που μπορείς να κάνεις και στο σπίτι σας είναι ένας καλό τρόπος για να αυξήσεις τις πιθανότητες να διατηρήσεις την απώλεια του βάρους. Η λιπομέτρηση όμως είναι ακόμα πιο χρήσιμη γιατί θα βλέπουμε αν διατηρείς τη σύσταση του σώματός σου στα επιθυμητά επίπεδα για την υγεία σου αλλά και για να είναι εύκολο να διατηρήσεις την απώλεις του βάρους.

Επικοινωνία

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με την ουεπιθυμία σου, θα επικοινωνώ μαζί σου για να με ενημερώνεις για την πορεία σας και για να σε κινητοποιώ.

Επικοινωνία

Συνηθισμένες ερωτήσεις

Κάθε πότε πρέπει να έρχομαι;

Η δεύτερη συνεδρία είναι συνήθως μία εβδομάδα μετά την πρώτη. Από εκεί και έπειτα βρίσκουμε μαζί ποια συχνότητα επίσκεψης είναι καλύτερη για εσάς ανάλογα με το πόσο κινητοποιημένη/ος είστε.

Για κάποιους πελάτες μας έχουμε διαπιστώσει ότι είναι πιο αποτελεσματικό να μας επισκέπτονται κάθε εβδομάδα γιατί αυτό τους διατηρεί κινητοποιημένους. Άλλοι πελάτες μας τα πηγαίνουν καλά και με συχνότητα επίσκεψης κάθε 2 εβδομάδες.

Αφού περάσει κάποιο χρονικό διάστημα και έχουμε πετύχει μία σημαντική απώλεια βάρους και παράλληλα σας έχουμε εκπαιδεύσει σε διάφορα θέματα διατροφής, έχουμε διαπιστώσει ότι πολλοί πελάτες μας παραμένουν κινητοποιημένοι και με μία επίσκεψη κάθε 4 εβδομάδες.

Από την εμπειρία μας, θα σας προτείναμε στην αρχή να έρχεστε όσο πιο τακτικά μπορείτε, και στη συνέχεια να αυξήσουμε σταδιακά το χρονικό διάστημα ανάμεσα στις επισκέψεις μας.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες;

Το κόστος των υπηρεσιών είναι:

Για την 1η συνεδρία:

  • 30 €

Για επόμενες συνεδρίες (follow up):

  • 25 € για διαιτολόγιο μίας εβδομάδας.
  • 30 € για διαιτολόγιο 2 εβδομάδων.
  • 35 € για διαιτολόγιο 3 εβδομάδων.
  • 40 € για διαιτολόγιο 4 εβδομάδων.
  • 30 € για γενικό πλάνο διατροφής με συνδυασμούς (όχι συγκεκριμένα γεύματα για κάθε ημέρα), το οποίο μπορείτε να επαναλαμβάνετε για μέχρι 4 εβδομάδες.
  • 80 € για 4 επισκέψεις οι οποίες πραγματοποιούνται σε 4 συνεχόμενες εβδομάδες. Το πακέτο προπληρώνεται και κλείνετε τα επόμενα ραντεβού σας με την εξόφληση. Σε κάθε επίσκεψη εντός του πακέτου λαμβάνετε ένα εβδομαδιαίο διαιτολόγιο. Στο πακέτο αυτό δεν είναι δυνατή η μεταφορά των ραντεβού σε επόμενο χρόνο.

Η λιπομέτρηση είναι δωρεάν για 1 φορά το μήνα όταν ακολουθείτε πρόγραμμα διατροφής (εκτός προγράμματος διατροφής κοστίζει 20 €).

Η μέτρηση μεταβολισμού κοστίζει 10 € όταν ακολουθείτε πρόγραμμα διατροφής (εκτός προγράμματος διατροφής κοστίζει 20 €).

Όλα τα διαιτολόγια που θα λαμβάνετε θα είναι εξατομικευμένα και θα τα σχεδιάζετε μαζί με τη διαιτολόγο με σεβασμό στις επιθυμίες σας.

Πώς γίνεται η μέτρηση μεταβολισμού;
Μπορείτε να δείτε εδώ πώς γίνεται η μέτρηση μεταβολισμού στο γραφείο μας.
Πώς γίνεται η λιπομέτρηση;
Μπορείτε να δείτε εδώ πώς γίνεται η λιπομέτρηση στο γραφείο μας.

Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου

Για οποιαδήποτε απορία ή αν θέλεις να κλείσεις το ραντεβού σου μπορείς να καλέσεις στο 2721097371 τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας, οι οποίες είναι:
  • Τρίτη & Πέμπτη: 13:00-20:00
  • Τετάρτη & Παρασκευή: 09:00-16:00

Ή συμπληρώσε παρακάτω τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε εμείς το συντομότερο δυνατό.