Μαζί θα βρούμε τη δίαιτα-διατροφή που ταιριάζει σε εσένα για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου και θα σε "εκπαιδεύσω" διατροφικά έτσι ώστε να αλλάξεις μακροπρόθεσμα τις διατροφικές σου συνήθειες.

Βρες τη δίαιτα που σου ταιριάζει!

Τα χρόνια έχουν αλλάξει και πλέον έχουμε δει ότι δεν υπάρχει μία δίαιτα που να ταιριάζει σε όλους. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και το «μυστικό» για να μπορέσεις να χάσεις βάρος είναι να βρεις τη δίαιτα που λειτουργεί σε εσένα. Για κάποιους αυτό μπορεί να είναι μία απλή υποθερμιδική δίαιτα στα πλαίσια της Μεσογειακής διατροφής,  μία δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες ή ακόμα και διαλειμματική νηστεία. Μαζί θα «ψάξουμε» να βρούμε τη δίαιτα που έχει αποτέλεσμα σε εσένα αλλά και τη δίαιτα που μπορείς πάνω απ΄ όλα να ακολουθήσεις!

Παρακάτω μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που δουλεύω. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.

Βελτιώνω την υγεία μου

Αλλάζω τρόπο ζωής

1η συνεδρία: Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να βρεις τη δίαιτα που σου ταιριάζει!

Γνωριμία και σχεδιασμός του πρώτου σου διαιτολογίου

Στην πρώτη μας συνεδρία αρχικά θα σε ακούσω! Θα σου αφιερώσω χρόνο για να μου πεις οτιδήποτε σε απασχολεί σε σχέση με την προσπάθεια διαχείρισης του βάρους σου και αφού μου μιλήσεις θα σου κάνω κάποιες ερωτήσεις για να μπορέσουμε να θέσουμε μαζί τους στόχους σου και να σχεδιάσουμε τα βήματα και το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής για να τους πετύχεις.

Οι ερωτήσεις που θα σου κάνω αφορούν το ιατρικό σου ιστορικό, τυχόν φαρμακευτική αγωγή που ακολουθείς, το ιστορικό του βάρους σου και προηγούμενες προσπάθειες απώλειας βάρους (με σκοπό να καταλάβω καλύτερα τι λειτουργεί και τι όχι για εσένα), τις διατροφικές σου συνήθειες και προτιμήσεις (τι τρως συνήθως σε μία ημέρα, αν έχεις αλλεργία σε κάποιο τρόφιμο, ποια είναι τα αγαπημένα σου τρόφιμα και ποια δεν σου αρέσουν κ.α.) και τον τρόπο ζωής σου (σε θέματα που σχετίζονται με τον έλεγχο του βάρους, π.χ. αν γυμνάζεσαι, τις ώρες που εργάζεσαι, ποιος μαγειρεύει το φαγητό που τρως κ.α.).

Εκτός από τα παραπάνω θα κουβεντιάσουμε και για το πώς αισθάνεσαι σε σχέση με την προσπάθεια διαχείρισης του βάρους σου (ποια είναι τα κίνητρα σου, πόσο αισιόδοξος/η είσαι, πόσο σημαντικό είναι για εσένα να χάσεις βάρος κ.α.) προκειμένου να σε κατανοήσω και να μπορέσω να σε βοηθήσω να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες.

1η συνεδρία: Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να βρεις τη δίαιτα που σου ταιριάζει!

2η συνεδρία: Γνωρίζουμε καλύτερα πως λειτουργεί το σώμα σου

Λιπομέτρηση, μέτρηση μεταβολισμού και σχεδιασμός επόμενου διαιτολογίου

Στην 2η συνεδρία, θα δούμε αναλυτικά τη σύσταση του σώματός σου, δηλαδή πόσο λίπος και πόσο μυϊκή μάζα έχεις, θα μετρήσουμε το μεταβολισμό σου και θα σχεδιάσουμε το επόμενο διαιτολόγιο σου (ή αν δουλεύουμε συμπεριφοριστικά, χωρίς δίαιτα θα βάλουμε τους διατροφικούς στόχους για τις επόμενες ημέρες).

Τη λιπομέτρηση και τη μέτρηση μεταβολισμού προτιμώ να τις κάνουμε στο 2ο ραντεβού γιατί στην εμπειρία μου έχω διαπιστώσει ότι είναι κουραστικό να γίνονται στην 1η συνεδρία η οποία έχει μεγάλη χρονική διάρκεια. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο θέλεις να κάνεις τις μετρήσεις στην 1η σου επίσκεψη ενημερώσε μας όταν κλείσουμε το ραντεβού σου και θα το προγραμματίσουμε για τότε.

Διατροφική εκπαίδευση

Στην διάρκεια της συνεργασίας μας σταδιακά θα σε «εκπαιδεύω» διατροφικά έτσι ώστε να μάθεις τι να επιλέγεις για να καλύπτεις τις ανάγκες του οργανισμού σου αλλά και για να μπορέσεις να διατηρήσεις την απώλεια του βάρους.

Διατροφική εκπαίδευση

Συνεδρίες τροποποίησης συμπεριφοράς

Χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές τροποποίησης της συμπεριφοράς θα σε βοηθήσω να αλλάξεις σταδιακά συνήθειες και να αποκτήσεις ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Σκοπός είναι μέσα από αυτές τις τεχνικές να αλλάξεις τρόπο ζωής χωρίς καν να καταλάβεις πως έγινε!

Ελέγχουμε την πορεία

Λιπομέτρηση

Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ελέγχουμε τη σύστασή του σώματός σου για να βλέπουμε αν η απώλεια του βάρους είναι λίπος ή υγρά/μυϊκή μάζα. Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα τροποποιούμε το διαιτολόγιο σου έτσι ώστε να αποκτήσεις ένα υγιές ποσοστό σωματικού λίπους και να έχεις ένα καλό μεταβολισμό για να είναι εύκολο να διατηρήσεις την απώλεια του βάρους.

Ελέγχουμε την πορεία

Επίτευξη στόχου!

Καλύτερη υγεία και πιο υγιεινός τρόπος ζωής

Διατήρηση απώλειας

Σχεδιασμός του πλάνου διατήρησης της απώλειας του βάρους

Απαραίτητο κομμάτι μίας ολοκληρωμένης απώλειας βάρους είναι το πλάνο συντήρησης. Όταν πετύχεις το στόχο σου σε ό,τι αφορά το σωματικό βάρος θα σχεδιάσουμε μαζί το δικό σου πλάνο διατήρησης της απώλειας βάρους.

Διατήρηση απώλειας

Λιπομέτρηση

Για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια θα προγραμματίζουμε να μας επισκέπτεστε στο γραφείο για να ελέγχεις τη σύσταση του σώματός σου και να συζητάμε για ό,τι σε απασχολεί σχετικά με τη διατροφή σου.
Το τακτικό ζύγισμα που μπορείς να κάνεις και στο σπίτι σας είναι ένας καλό τρόπος για να αυξήσεις τις πιθανότητες να διατηρήσεις την απώλεια του βάρους. Η λιπομέτρηση όμως είναι ακόμα πιο χρήσιμη γιατί θα βλέπουμε αν διατηρείς τη σύσταση του σώματός σε καλά επίπεδα, κάτι που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την απώλεια του βάρους.

Επικοινωνία

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με την επιθυμία σου, θα επικοινωνώ μαζί σου για να με ενημερώνεις για την πορεία σου και για να σε κινητοποιώ.

Επικοινωνία

Συνηθισμένες ερωτήσεις

Κάθε πότε πρέπει να έρχομαι;

Η δεύτερη συνεδρία είναι συνήθως μία εβδομάδα μετά την πρώτη. Από εκεί και έπειτα βρίσκουμε μαζί ποια συχνότητα επίσκεψης είναι καλύτερη για εσένα ανάλογα με το πόσο κινητοποιημένη/ος είστε.

Για κάποιους πελάτες έχω διαπιστώσει ότι είναι πιο αποτελεσματικό να μας επισκέπτονται κάθε εβδομάδα γιατί αυτό τους διατηρεί κινητοποιημένους. Άλλοι πελάτες τα πηγαίνουν καλά και με συχνότητα επίσκεψης κάθε 2 εβδομάδες.

Αφού περάσει κάποιο χρονικό διάστημα και έχουμε πετύχει μία σημαντική απώλεια βάρους και παράλληλα έχεις εκπαιδευτεί σε διάφορα θέματα διατροφής, έχω διαπιστώσει ότι πολλοί πελάτες παραμένουν κινητοποιημένοι και με μία επίσκεψη κάθε 4 εβδομάδες.

Από την εμπειρία μου, θα σου πρότεινα στην αρχή να έρχεσαι όσο πιο τακτικά μπορείς, και στη συνέχεια να αυξήσουμε σταδιακά το χρονικό διάστημα ανάμεσα στις επισκέψεις μας.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες;

Το κόστος των υπηρεσιών είναι:

Για την 1η συνεδρία:

  • 30 € για διαιτολόγιο 1 εβδομάδας

Για επόμενες συνεδρίες (follow up):

  • 25 € για διαιτολόγιο μίας εβδομάδας.
  • 30 € για διαιτολόγιο 2 εβδομάδων.
  • 35 € για διαιτολόγιο 3 εβδομάδων.
  • 40 € για διαιτολόγιο 4 εβδομάδων.
  • 30 € για γενικό πλάνο διατροφής με συνδυασμούς (όχι συγκεκριμένα γεύματα για κάθε ημέρα).
  • 80 € για 4 επισκέψεις οι οποίες πραγματοποιούνται σε 4 συνεχόμενες εβδομάδες. Το πακέτο προπληρώνεται και κλείνεις τα επόμενα ραντεβού σου με την εξόφληση. Σε κάθε επίσκεψη εντός του πακέτου λαμβάνεις ένα εβδομαδιαίο διαιτολόγιο. Στο πακέτο αυτό δεν είναι δυνατή η μεταφορά των ραντεβού σε επόμενο χρόνο.

Η λιπομέτρηση είναι δωρεάν για 1 φορά το μήνα όταν ακολουθείς πρόγραμμα διατροφής (εκτός προγράμματος διατροφής κοστίζει 20 €).

Η μέτρηση μεταβολισμού κοστίζει 20 € όταν ακολουθείς πρόγραμμα διατροφής (εκτός προγράμματος διατροφής κοστίζει 30 €).

Όλα τα διαιτολόγια που θα λαμβάνεις θα είναι εξατομικευμένα και θα τα σχεδιάζουμε μαζί με σεβασμό στις επιθυμίες σου.

Πώς γίνεται η μέτρηση μεταβολισμού;
Μπορείς να δεις εδώ πώς γίνεται η μέτρηση μεταβολισμού στο γραφείο μας.
Πώς γίνεται η λιπομέτρηση;
Μπορείς να δεις εδώ πώς γίνεται η λιπομέτρηση στο γραφείο μας.

Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου

Για οποιαδήποτε απορία ή αν θέλεις να κλείσεις το ραντεβού σου μπορείς να καλέσεις στο 2721097371 τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας, οι οποίες είναι:
  • Δευτέρα & Τετάρτη: 15:00-21:00
  • Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00-15:00

Ή συμπληρώσε παρακάτω τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε εμείς το συντομότερο δυνατό.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kάντε κλικ στην επιβεβαίωση