Χάστε βάρος τρώγοντας τα αγαπημένα σας φαγητά!

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί το πρόγραμμα διατροφής που σας ταιριάζει και να σας μάθουμε να τρώτε υγιεινά συμπεριλαμβάνοντας τα φαγητά που σας αρέσουν στη διατροφή σας!


Η Πηνελόπη Δουβόγιαννη έχει πολυετή εμπειρία στη διαχείριση του βάρους και συζητώντας μαζί σας θα καταρτίσει για εσάς το διαιτολόγιο που σας ταιριάζει με στόχο να χάσετε βάρος, να μάθετε να τρώτε σωστά συμπεριλαμβάνοντας τα αγαπημένα σας φαγητά στη διατροφή σας και να διατηρήσετε την απώλεια του βάρους.

Σε κάθε συνεδρία η διαιτολόγος θα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ψυχολογία σας και θα χρησιμοποιεί ειδικές τεχνικές τροποποίησης συμπεριφοράς για να σας ενθαρρύνει και να σας κινητοποιεί. Παράλληλα θα σας εκπαιδεύει σταδιακά σε θέματα διατροφής ώστε στο τέλος της συνεργασίας σας να έχετε μάθει τα "μυστικά" της επιτυχημένης διαχείρισης του βάρους. Δηλαδή να γίνετε ο διαιτολόγος του εαυτού σας!

Μεταξύ άλλων, στην διάρκεια της συνεργασίας σας η διαιτολόγος θα σας προτείνει υγιεινές συνταγές και θα αναπροσαρμόζει σε κάθε συνεδρία το διαιτολόγιο σας (ανάλογα με τα αποτελέσματα της λιπομέτρησης, των ιατρικών σας εξετάσεων, της καθημερινότητάς σας αλλά και της διάθεσής σας!). Πάνω από όλα όμως θα είναι πάντα δίπλα σας και θα σας αφιερώνει χρόνο για να ακούσει οτιδήποτε σας απασχολεί σε σχέση με τη διαχείριση του βάρους.

Δείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που δουλεύουμε.

Η Πηνελόπη Δουβόγιαννη είναι ειδικευμένη με μεταπτυχιακές σπουδές στην παχυσαρκία (MSc Obesity Science and Management, Robert Gordon University, UK) και είναι μέλος του Expert Group της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων.

Βελτιώνω την υγεία μου

Αλλάζω τρόπο ζωής

1η συνεδρία: Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Γνωριμία και σχεδιασμός του πρώτου σας διαιτολογίου

Στην πρώτη μας συνεδρία αρχικά θα σας ακούσουμε! Θα σας αφιερώσουμε χρόνο για να μας πείτε οτιδήποτε σας απασχολεί σε σχέση με την προσπάθεια διαχείρισης του βάρους σας και αφού μας μιλήσετε θα σας κάνουμε κάποιες ερωτήσεις για να μπορέσουμε να θέσουμε μαζί τους στόχους της συνεργασίας μας και να καταρτίσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής με το οποίο θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Οι ερωτήσεις που θα σας κάνουμε αφορούν το ιατρικό σας ιστορικό, τυχόν φαρμακευτική αγωγή που ακολουθείτε, το ιστορικό του βάρους σας και προηγούμενες προσπάθειες απώλειας βάρους (με σκοπό να σας κατανοήσουμε καλύτερα), τις διατροφικές σας συνήθειες και προτιμήσεις (τί τρώτε συνήθως σε μία ημέρα, αν έχετε αλλεργία σε κάποιο τρόφιμο, ποια είναι τα αγαπημένα σας τρόφιμα και ποια δεν σας αρέσουν κ.α.) και τον τρόπο ζωής σας (σε θέματα που σχετίζονται με τον έλεγχο του βάρους, π.χ. αν γυμνάζεστε, τις ώρες που εργάζεστε, ποιος μαγειρεύει το φαγητό που τρώτε κ.α.).

Εκτός από τα παραπάνω θα κουβεντιάσουμε και για το πώς αισθάνεστε σε σχέση με την προσπάθεια διαχείρισης του βάρους σας (πόσο αισιόδοξοι είστε, πόσο σημαντικό είναι για εσάς να χάσετε βάρος κ.α.) προκειμένου να σας κατανοήσουμε και να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε πραγματικά να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες.

1η συνεδρία: Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

2η συνεδρία: Γνωρίζουμε καλύτερα πως λειτουργεί το σώμα σας

Λιπομέτρηση, μέτρηση μεταβολισμού και σχεδιασμός επόμενου διαιτολογίου

Στην 2η συνεδρία, θα δούμε αναλυτικά τη σύσταση του σώματός σας, δηλαδή πόσο λίπος και πόσο μυϊκή μάζα έχετε, θα μετρήσουμε το μεταβολισμό σας και φυσικά θα σχεδιάσουμε το επόμενο διαιτολόγιο σας.

Τη λιπομέτρηση και τη μέτρηση μεταβολισμού προτιμάμε να τις κάνουμε στο 2ο ραντεβού γιατί στην εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ότι είναι κουραστικό να γίνονται στην 1η συνεδρία η οποία έχει μεγάλη χρονική διάρκεια. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να κάνετε τις μετρήσεις στην 1η σας επίσκεψη ενημερώστε μας όταν κλείσετε το ραντεβού σας και θα το προγραμματίσουμε για εσάς.

Διατροφική εκπαίδευση

Στην διάρκεια της συνεργασίας μας σταδιακά θα σας «εκπαιδεύουμε» διατροφικά έτσι ώστε να μάθετε τί να επιλέγετε για να καλύπτετε τις ανάγκες του οργανισμού σας αλλά και για να βοηθήσετε το σώμα σας να διατηρήσει την απώλεια του βάρους.

Διατροφική εκπαίδευση

Συνεδρίες τροποποίησης συμπεριφοράς

Χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές τροποποίησης της συμπεριφοράς θα σας βοηθήσουμε να αλλάξετε σταδιακά συνήθειες και να αποκτήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ο στόχος μας είναι μέσα από αυτές τις τεχνικές να αλλάξετε τρόπο ζωής χωρίς καν να καταλάβετε πως έγινε!

Ελέγχουμε την πορεία

Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ελέγχουμε τη σύστασή του σώματός σας για να βλέπουμε αν η απώλεια του βάρους είναι λίπος ή υγρά/μυϊκή μάζα. Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα τροποποιούμε το διαιτολόγιο σας έτσι ώστε να αποκτήσετε ένα υγιές ποσοστό σωματικού λίπους και να έχετε ένα καλό μεταβολισμό για να είναι εύκολο να διατηρήσετε την απώλεια του βάρους.

Ελέγχουμε την πορεία

Επίτευξη στόχου!

Καλύτερη υγεία και πιο υγιεινός τρόπος ζωής

Διατήρηση απώλειας

Σχεδιασμός του πλάνου διατήρησης της απώλειας του βάρους

Όταν πετύχουμε το στόχο μας σε ό,τι αφορά το σωματικό βάρος θα σχεδιάσουμε το δικό σας πλάνο για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.

Διατήρηση απώλειας

Λιπομέτρηση

Για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια θα προγραμματίζουμε να μας επισκέπτεστε για να ελέγχουμε τη σύσταση του σώματός σας. Το τακτικό ζύγισμα που μπορείτε να κάνετε και στο σπίτι σας είναι ένας καλό τρόπος για να αυξήσετε τις πιθανότητες να διατηρήσετε την απώλεια του βάρους. Η λιπομέτρηση όμως είναι ακόμα πιο χρήσιμη γιατί θα βλέπουμε αν διατηρείτε τη σύσταση του σώματός σας στα επιθυμητά επίπεδα για την υγεία σας αλλά και για τη διατήρηση της απώλειας του βάρους.

Επικοινωνία

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με την επιθυμία σας, θα επικοινωνούμε μαζί σας για να μας ενημερώνετε για την πορεία σας και για να σας κινητοποιούμε.

Επικοινωνία

Ρωτήστε μας

Για οτιδήποτε σας απασχολεί σε σχέση με την προσπάθεια απώλειας βάρους μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!

Ιατρικές εξετάσεις

Αν έχετε κάνει πρόσφατα ιατρικές εξετάσεις θα είναι χρήσιμο να τις φέρετε μαζί σας στην πρώτη επίσκεψη. Αν δεν έχετε κάνει θα σας συστήσουμε ανάλογα με το ιστορικό σας τί εξετάσεις θα ήταν χρήσιμο να κάνετε.

Φαρμακευτική αγωγή

Αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή θα ήταν χρήσιμο να μπορείτε να μας πείτε αναλυτικά τα σκευάσματα που παίρνετε και τη δοσολογία, οπότε καλό θα ήταν να τα γνωρίζετε όταν θα μας επισκεφτείτε.

Μη διστάσετε να μας προτείνετε πώς προτιμάτε να είναι διατυπωμένο το πρόγραμμα διατροφής σας

Για παράδειγμα αν προτιμάτε να σας περιγράψουμε απλά τις μερίδες ή αν θέλετε να σας γράφουμε τις τροφές σε γραμμάρια, αν θέλετε να έχετε επιλογές στα γεύματα ή αν προτιμάτε συγκεκριμένα γεύματα κάθε ημέρα ή οτιδήποτε άλλο θα θέλατε. Μπορούμε να διατυπώσουμε το διαιτολόγιό σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να έχουμε σε όλες τις περιπτώσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα – πείτε μας λοιπόν τι αρέσει σε εσάς!

Συνηθισμένες ερωτήσεις

Κάθε πότε πρέπει να έρχομαι;

Η δεύτερη συνεδρία είναι συνήθως μία εβδομάδα μετά την πρώτη. Από εκεί και έπειτα βρίσκουμε μαζί ποια συχνότητα επίσκεψης είναι καλύτερη για εσάς ανάλογα με το πόσο κινητοποιημένη/ος είστε.

Για κάποιους πελάτες μας έχουμε διαπιστώσει ότι είναι πιο αποτελεσματικό να μας επισκέπτονται κάθε εβδομάδα γιατί αυτό τους διατηρεί κινητοποιημένους. Άλλοι πελάτες μας τα πηγαίνουν καλά και με συχνότητα επίσκεψης κάθε 2 εβδομάδες.

Αφού περάσει κάποιο χρονικό διάστημα και έχουμε πετύχει μία σημαντική απώλεια βάρους και παράλληλα σας έχουμε εκπαιδεύσει σε διάφορα θέματα διατροφής, έχουμε διαπιστώσει ότι πολλοί πελάτες μας παραμένουν κινητοποιημένοι και με μία επίσκεψη κάθε 4 εβδομάδες.

Από την εμπειρία μας, θα σας προτείναμε στην αρχή να έρχεστε όσο πιο τακτικά μπορείτε, και στη συνέχεια να αυξήσουμε σταδιακά το χρονικό διάστημα ανάμεσα στις επισκέψεις μας.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες;

Το κόστος των υπηρεσιών είναι:

Για την 1η συνεδρία:

  • 30 €

Για επόμενες συνεδρίες (follow up):

  • 25 € για διαιτολόγιο μίας εβδομάδας.
  • 30 € για διαιτολόγιο 2 εβδομάδων.
  • 35 € για διαιτολόγιο 3 εβδομάδων.
  • 40 € για διαιτολόγιο 4 εβδομάδων.
  • 30 € για γενικό πλάνο διατροφής με συνδυασμούς (όχι συγκεκριμένα γεύματα για κάθε ημέρα), το οποίο μπορείτε να επαναλαμβάνετε για μέχρι 4 εβδομάδες.
  • 80 € για 4 επισκέψεις οι οποίες πραγματοποιούνται σε 4 συνεχόμενες εβδομάδες. Το πακέτο προπληρώνεται και κλείνετε τα επόμενα ραντεβού σας με την εξόφληση. Σε κάθε επίσκεψη εντός του πακέτου λαμβάνετε ένα εβδομαδιαίο διαιτολόγιο. Στο πακέτο αυτό δεν είναι δυνατή η μεταφορά των ραντεβού σε επόμενο χρόνο.

Η λιπομέτρηση είναι δωρεάν για 1 φορά το μήνα όταν ακολουθείτε πρόγραμμα διατροφής (εκτός προγράμματος διατροφής κοστίζει 20 €).

Η μέτρηση μεταβολισμού κοστίζει 10 € όταν ακολουθείτε πρόγραμμα διατροφής (εκτός προγράμματος διατροφής κοστίζει 20 €).

Όλα τα διαιτολόγια που θα λαμβάνετε θα είναι εξατομικευμένα και θα τα σχεδιάζετε μαζί με τη διαιτολόγο με σεβασμό στις επιθυμίες σας.

Πώς γίνεται η μέτρηση μεταβολισμού;
Μπορείτε να δείτε εδώ πώς γίνεται η μέτρηση μεταβολισμού στο γραφείο μας.
Πώς γίνεται η λιπομέτρηση;
Μπορείτε να δείτε εδώ πώς γίνεται η λιπομέτρηση στο γραφείο μας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία ή αν θέλετε να κλείσετε το ραντεβού σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 2721097371 τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας, οι οποίες είναι:
  • Τρίτη & Πέμπτη: 13:00-20:00
  • Τετάρτη & Παρασκευή: 09:00-16:00

Ή συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς το συντομότερο δυνατό.


© 2020 Pinelopi Douvogianni. All Rights Reserved. Powered by NGSOL