• 2721097371
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε τη δίαιτα που σας ταιριάζει!

Τα χρόνια έχουν αλλάξει και πλέον έχουμε δει ότι δεν υπάρχει μία δίαιτα που να ταιριάζει σε όλους. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και το «μυστικό» για να μπορέσετε να χάσετε βάρος είναι να βρείτε τη δίαιτα που λειτουργεί σε εσάς. Για κάποιους αυτό μπορεί να είναι μία απλή υποθερμιδική δίαιτα στα πλαίσια της Μεσογειακής διατροφής,  μία δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες ή ακόμα και διαλειμματική νηστεία. Μαζί θα «ψάξουμε» να βρούμε τη δίαιτα που έχει αποτέλεσμα σε εσάς αλλά και τη δίαιτα που μπορείτε πάνω απ΄ όλα να ακολουθήσετε!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που δουλεύουμε. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Βελτιώστε την υγεία σας

Αλλάξτε τρόπο ζωής

1η συνεδρία: Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη δίαιτα που σας ταιριάζει!

Γνωριμία και σχεδιασμός του πρώτου διαιτολογίου

Στην πρώτη μας συνεδρία αρχικά θα σε ακούσουμε! Θα σας αφιερώσουμε χρόνο για να μας πείτε οτιδήποτε σας απασχολεί σε σχέση με την προσπάθεια διαχείρισης του βάρους σας και στη συνέχεια θα σας κάνουμε κάποιες ερωτήσεις για να μπορέσουμε να θέσουμε μαζί τους στόχους σας και να σχεδιάσουμε τα βήματα και το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής για να τους πετύχετε.

Οι ερωτήσεις που θα σας κάνουμε αφορούν το ιατρικό σας ιστορικό, τυχόν φαρμακευτική αγωγή που ακολουθείτε, το ιστορικό του βάρους σας και προηγούμενες προσπάθειες απώλειας βάρους (με σκοπό να καταλάβουμε καλύτερα τι λειτουργεί και τι όχι σε εσάς), τις διατροφικές σας συνήθειες και προτιμήσεις (τι τρώτε συνήθως σε μία ημέρα, αν έχετε αλλεργία σε κάποιο τρόφιμο, ποια είναι τα αγαπημένα σας τρόφιμα και ποια δεν σας αρέσουν κ.α.) και τον τρόπο ζωής σας (σε θέματα που σχετίζονται με τον έλεγχο του βάρους, π.χ. αν γυμνάζεστε, τις ώρες που εργάζεστε, ποιος μαγειρεύει το φαγητό που τρώτε κ.α.).

Εκτός από τα παραπάνω θα κουβεντιάσουμε και για το πώς αισθάνεστε σε σχέση με την προσπάθεια διαχείρισης του βάρους σας (ποια είναι τα κίνητρα σας, πόσο αισιόδοξος/η είστε, πόσο σημαντικό είναι για εσάς να χάσετε βάρος κ.α.) προκειμένου να σας κατανοήσουμε και να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες.

1η συνεδρία: Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη δίαιτα που σας ταιριάζει!

2η συνεδρία: Γνωρίζουμε καλύτερα πως λειτουργεί το σώμα σας

Λιπομέτρηση, μέτρηση μεταβολισμού και σχεδιασμός επόμενου διαιτολογίου

Στην 2η συνεδρία, θα δούμε αναλυτικά τη σύσταση του σώματός σας, δηλαδή πόσο λίπος και πόσο μυϊκή μάζα έχετε, θα μετρήσουμε το μεταβολισμό σας και θα σχεδιάσουμε το επόμενο διαιτολόγιό σας (ή αν δουλεύουμε συμπεριφοριστικά, χωρίς δίαιτα θα βάλουμε τους διατροφικούς στόχους για τις επόμενες ημέρες).

Τη λιπομέτρηση και τη μέτρηση μεταβολισμού προτιμούμε να τις κάνουμε στο 2ο ραντεβού γιατί στην εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ότι είναι κουραστικό να γίνονται στην 1η συνεδρία η οποία έχει μεγάλη χρονική διάρκεια. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να κάνετε τις μετρήσεις στην 1η σας επίσκεψη ενημερώστε μας όταν κλείσουμε το ραντεβού και θα το προγραμματίσουμε για τότε.

Διατροφική εκπαίδευση

Στην διάρκεια της συνεργασίας μας σταδιακά θα σας «εκπαιδεύσουμε» διατροφικά έτσι ώστε να μάθετε τι να επιλέγετε για να καλύπτετε τις ανάγκες του οργανισμού σας αλλά και για να διατηρήσετε την απώλεια του βάρους.

Διατροφική εκπαίδευση

Συνεδρίες τροποποίησης συμπεριφοράς

Χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές τροποποίησης της συμπεριφοράς θα σας βοηθήσουμε να αλλάξετε σταδιακά συνήθειες και να αποκτήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Σκοπός είναι μέσα από αυτές τις τεχνικές να αλλάξετε τρόπο ζωής χωρίς να καταλάβετε πως έγινε!

Ελέγχουμε την πορεία

Λιπομέτρηση

Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ελέγχουμε τη σύστασή του σώματός σας για να βλέπουμε αν η απώλεια του βάρους είναι λίπος ή υγρά/μυϊκή μάζα. Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα τροποποιούμε το διαιτολόγιο σας έτσι ώστε να αποκτήσετε ένα υγιές ποσοστό σωματικού λίπους και να έχετε ένα καλό μεταβολισμό για να είναι εύκολο να διατηρήσετε την απώλεια του βάρους.

Ελέγχουμε την πορεία

Επίτευξη στόχου!

Καλύτερη υγεία και πιο υγιεινός τρόπος ζωής

Διατήρηση απώλειας

Σχεδιασμός του πλάνου διατήρησης της απώλειας του βάρους

Απαραίτητο κομμάτι μίας ολοκληρωμένου προγράμματος απώλειας βάρους είναι το πλάνο συντήρησης. Όταν πετύχετε το στόχο σας σε ό,τι αφορά το σωματικό βάρος θα σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας πλάνο διατήρησης της απώλειας βάρους.

Διατήρηση απώλειας

Λιπομέτρηση

Για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια θα προγραμματίζουμε να μας επισκέπτεστε στο γραφείο για να ελέγχετε τη σύσταση του σώματός σας και να συζητάμε για ό,τι σας απασχολεί σχετικά με τη διατροφή σας

Το τακτικό ζύγισμα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας είναι ένας καλός τρόπος για να αυξήσετε τις πιθανότητες να διατηρήσετε την απώλεια του βάρους. Η λιπομέτρηση όμως είναι ακόμα πιο χρήσιμη γιατί θα βλέπουμε αν διατηρείτε τη σύσταση του σώματός σε καλά επίπεδα, κάτι που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την απώλεια του βάρους.

Επικοινωνία

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με την επιθυμία σας, θα επικοινωνούμε μαζί σας για να μας ενημερώνετε για την πορεία σας και για να σας κινητοποιούμε.

Επικοινωνία

 • Vertical Image 1
 • Item 7
 • Item 3
 • Vertical Image 2
 • Item 4
 • Item 5

Συνηθισμένες ερωτήσεις

Κάθε πότε πρέπει να έρχομαι;

Η δεύτερη συνεδρία είναι συνήθως μία εβδομάδα μετά την πρώτη. Από εκεί και έπειτα βρίσκουμε μαζί ποια συχνότητα επίσκεψης είναι καλύτερη για εσάς ανάλογα με το πόσο κινητοποιημένη/ος είστε.

Για κάποιους πελάτες έχουμε διαπιστώσει ότι είναι πιο αποτελεσματικό να μας επισκέπτονται κάθε εβδομάδα, γιατί αυτό τους διατηρεί κινητοποιημένους. Άλλοι πελάτες τα πηγαίνουν καλά και με συχνότητα επίσκεψης κάθε 2 εβδομάδες.

Αφού περάσει κάποιο χρονικό διάστημα και έχουμε πετύχει μία σημαντική απώλεια βάρους και παράλληλα έχετε εκπαιδευτεί σε διάφορα θέματα διατροφής, έχουμε διαπιστώσει ότι πολλοί πελάτες παραμένουν κινητοποιημένοι και με μία επίσκεψη κάθε 4 εβδομάδες.

Από την εμπειρία μας, θα σας πρότειναμε στην αρχή να έρχεστε όσο πιο τακτικά μπορείτε, και στη συνέχεια να αυξήσουμε σταδιακά το χρονικό διάστημα ανάμεσα στις επισκέψεις μας.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες;

Το κόστος των υπηρεσιών είναι:

Για την 1η συνεδρία:

 • 30 € για διαιτολόγιο 1 εβδομάδας

Για επόμενες συνεδρίες (follow up):

 • 25 € για διαιτολόγιο μίας εβδομάδας.
 • 30 € για διαιτολόγιο 2 εβδομάδων.
 • 35 € για διαιτολόγιο 3 εβδομάδων.
 • 40 € για διαιτολόγιο 4 εβδομάδων.
 • 30 € για γενικό πλάνο διατροφής με συνδυασμούς (όχι συγκεκριμένα γεύματα για κάθε ημέρα).
 • 80 € για 4 επισκέψεις οι οποίες πραγματοποιούνται σε 4 συνεχόμενες εβδομάδες. Το πακέτο προπληρώνεται και κλείνεις τα επόμενα ραντεβού σου με την εξόφληση. Σε κάθε επίσκεψη εντός του πακέτου λαμβάνεις ένα εβδομαδιαίο διαιτολόγιο. Στο πακέτο αυτό δεν είναι δυνατή η μεταφορά των ραντεβού σε επόμενο χρόνο.

Η λιπομέτρηση είναι δωρεάν για 1 φορά το μήνα όταν ακολουθείτε πρόγραμμα διατροφής (εκτός προγράμματος διατροφής κοστίζει 20 €).

Η μέτρηση μεταβολισμού κοστίζει 20 € όταν ακολουθείτε πρόγραμμα διατροφής (εκτός προγράμματος διατροφής κοστίζει 30 €).

Όλα τα διαιτολόγια που θα λαμβάνετε είναι εξατομικευμένα και θα τα σχεδιάζουμε μαζί με σεβασμό στις επιθυμίες σας.

Πώς γίνεται η μέτρηση μεταβολισμού;
Η μέτρηση μεταβολισμού γίνεται με τη μέθοδο της έμμεσης θερμιδομετρίας. 

Αναπνέετε για λίγα λεπτά στο ειδικό μηχάνημα και υπολογίζονται με ακρίβεια οι θερμίδες που καίει το σώμα σας σε μία ημέρα σε ηρεμία (βασικός μεταβολικός ρυθμός ηρεμίας).
Πώς γίνεται η λιπομέτρηση;
Η λιπομέτρηση γίνεται με τη μέθοδο της βιοηλεκτρικής εμπέδησης και τοπικά με υπέρηχο.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία ή αν θέλετε να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να καλείτε στο 2721097371 τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας, οι οποίες είναι:
 • Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή: 09:00-15:00
 • Τρίτη & Πέμπτη: 15:00-21:00

Ή συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς το συντομότερο δυνατό.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kάντε κλικ στην επιβεβαίωση