• 2721097371
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blog

Ξέφυγες από το πρόγραμμα διατροφής σου; Μην απελπίζεσαι!

Σου ακούγεται γνωστό; Ακολουθείς τη δίαιτά σου και πάνε όλα τέλεια. Χάνεις βάρος μέχρι που βλέπεις μπροστά σου την αγαπημένη σου πίτσα και λες να φας ένα κομμάτι. Το ένα κομμάτι γίνεται δύο και σκέφτεσαι, αφού χάλασα τώρα τη δίαιτα ας φάω να το ευχαριστηθώ και τρως και ένα γλυκό μετά.

Μετά όμως νιώθεις τύψεις που δεν μπόρεσες να κρατηθείς, χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σκέφτεσαι ότι ποτέ δεν θα καταφέρεις να χάσεις βάρος…

Θα θέλαμε να γνωρίζεις ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να ξεφύγεις κάποια στιγμή από το πρόγραμμα διατροφής σου! Καλύτερα θα λέγαμε είναι αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα ξεφύγεις.

Την επόμενη φορά που θα ξεφύγεις, αντί να νιώθεις τύψεις και να σκέφτεσαι να τα παρατήσεις, συνέχισε κανονικά τη διατροφή σου από το επόμενο κιόλας γεύμα, χωρίς να επιβάλεις επιπλέον στερήσεις στον εαυτό σου.

Μην τα παρατήσεις! Με επιμονή και υπομονή και θα τα καταφέρεις!