Μπορούμε να απολαύσουμε αυτό το θρεπτικό μπολ στο πρωινό, ενδιάμεσα στα γεύματά μας ή ακόμα και για κάτι ελαφρύ το βράδυ.
Στην περίοδο της εγκυμοσύνης, είναι μία ωραία ιδέα για ένα μικρο-γεύμα που θα μας δώσει σημαντική ποσότητα ασβεστίου.
Στην περίοδο της εγκυμοσύνης, είναι μία ωραία ιδέα για ένα μικρο-γεύμα που θα μας δώσει σημαντική ποσότητα ασβεστίου.
Υλικά για 1 μερίδα
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 1 μέτρια μπανάνα, κομμένη σε φέτες και κατεψυγμένη
- 1/2 φλιτζάνι φράουλες κατεψυγμένες
- 1 κ.γ. αμυγδαλοβούτυρο
- 1-2 κ. σούπας pop quinoa
- 1-2 κ. σούπας γάλα αν χρειαστεί για το χτύπημα
Οδηγίες
- Χτυπάμε στο μπλέντερ το γιαούρτι με τα κατεψυγμένα φρούτα μέχρι να διαλυθούν τα φρούτα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο γάλα για να είναι πιο εύκολο το ανακάτεμα.
- Σερβίρουμε σε ένα μπολ το μείγμα και προσθέτουμε από πάνω αν θέλουμε μερικά μερικά κομμάτια ψιλοκομμένα φρούτα, το pop quinoa και το αμυγδαλοβούτυρο.
Καλή απόλαυση!

Διατροφική Ανάλυση
