Σε ένα τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρω ελαφρά το κρεμμύδι (ή αχνίζω σε λίγο νερό και προσθέτω το ελαιόλαδο προς το τέλος).
Ρίχνω το κοτόπουλο και σοτάρω από όλες τις πλευρές μέχρι να ψηθεί.
Σβήνω με το κρασί και όταν εξατμιστεί ρίχνω το νερό και αφήνω να βράσει το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει.
Ρίχνω τα μανιτάρια και το αλάτι και συνεχίζω το μαγείρεμα για λίγη ώρα ακόμη (τα μανιτάρια δεν τα πλένω, τα σκουπίζω καλά με μία καθαρή πετσέτα ή τα ξεφλουδίζω).
Σε μία κούπα ανακατεύω καλά το γάλα, τη μουστάρδα και το corn flour, και το ρίχνω στο κοτόπουλο. Είναι έτοιμο μόλις δέσει η σάλτσα.