Σε ένα μπολ ρίχνω το ελαιόλαδο με το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, την πάπρικα και το κάρυ. Προσθέτω τις μπουκιές κοτόπουλου και τις πιπεριές και ανακατεύω καλά ώστε να καλυφθούν όλα τα κομμάτια του κοτόπουλου με τα μπαχαρικά.
Σε μία αντικολλητική κατσαρόλα ρίχνω το κοτόπουλο με τις πιπεριές, σκεπάζω με το καπάκι και τα αφήνω να μαγειρευτούν για 10 περίπου λεπτά, ανακατεύοντας που και που, μέχρι να ροδίσει το κοτόπουλο.
Σβήνω με το κρασί και αφήνω το φαγητό να μαγειρευτεί για 10 περίπου λεπτά ακόμα.
Γέρνω την κατσαρόλα στο πλάι, ρίχνω μέσα τη μουστάρδα και ανακατεύω με τα υγρά μέχρι να διαλυθεί. Ακουμπάω την κατσαρόλα στο μάτι και ανακατεύω ελαφριά να πάει παντού η μουστάρδα.
Σκεπάζω την κατσαρόλα με το καπάκι, σβήνω τη φωτιά και αφήνω το φαγητό πάνω στο μάτι για να δέσει η σάλτσα.