Σε ένα μπλέντερ ρίχνω τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι. Τα χτυπάω μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Αλείφω τον πάτο ενός μέτριου ταψιού με ελαιόλαδο. Ρίχνω το μείγμα με τα αυγά, προσθέτω το τυρί, την γαλοπούλα και τα κρεμμύδια.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στου 180οC για 25 περίπου λεπτά.
Με μία σπάτουλα “σηκώνω” προσεκτικά την ομελέτα από την μία πλευρά και τυλίγω σε ρολό. Την τοποθετώ σε μία επιφάνεια κοπής με την άκρη προς τα κάτω και κόβω σε 6 κομμάτια.