Υλικά για 5 μερίδες
- 500 γρ. πατάτες
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι-ρίγανη ανάλογα την προτίμηση
Οδηγίες
- Κόβω τις πατάτες όπως για τηγάνισμα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ τις ανακατεύω καλά με το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και το αλάτι.
- Τις τοποθετώ σε ένα ταψί πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC στον αέρα μέχρι να ροδίσουν, 25-45 λεπτά ανάλογα με το πόσο χοντροκομμένες είναι.
- Ενέργεια 101 kcal
- Πρωτεΐνες 2 g
- Υδατάνθρακες 18,4 g
- Φυτικές ίνες 1,5 g
- Σάκχαρα 1,7 g
- Λιπαρά 2,8 g
- Κορεσμένα 0,4 g
- Πολυακόρεστα 0,3 g
- Μονοακόρεστα 2 g