Πλούσια σε φυτικές ίνες, καλά λιπαρά και αντιοξειδωτικά.
Υλικά για 16 τρουφάκια
-
1 φλιτζάνι αμύγδαλα
-
2 κουταλιές σούπας φυστικοβούτυρο
-
10 χουρμάδες
-
3 κουταλιές σούπας κακάο σε σκόνη
-
1,5 κουταλιά σούπας μέλι
-
4-5 κουταλιές σούπας τρούφα σοκολάτας υγείας για την επικάλυψη

Οδηγίες
-
Βάζουμε τους χουρμάδες σε ένα μπολ με ζεστό νερό για μερικά λεπτά.
-
Χτυπάμε τα αμύγδαλα στο πολυκοπτικό μηχάνημα μέχρι να γίνουν πολύ μικρά κομμάτια.
-
Βγάζουμε τους χουρμάδες από το νερό, αφαιρούμε τα κουκούτσια και τους κόβουμε στο πολυκοπτικό μηχάνημα μέχρι να γίνουν πολτός.
-
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από την τρούφα, με ένα πιρούνι.
-
Βάζουμε σε μπολ την τρούφα, πλάθουμε τα τρουφάκια και τα περνάμε από την τρούφα.
Καλή απόλαυση!
