• 2721097371
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φιλοσοφία

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρειτε το πρόγραμμα διατροφής που σας ταιριάζει και να σας "εκπαιδεύσουμε" διατροφικά με στόχο να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες και τη διατροφική σας συμπεριφορά!

Image

Από την εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε καταλάβει ότι το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας είναι να σας ακούμε για να μπορέσουμε να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

Τα χρόνια έχουν αλλάξει και έχουμε πλέον δει ότι δεν υπάρχει μία δίαιτα που να ταιριάζει σε όλους

Μέσα από τη συνεργασία μας, ο στόχος μας θα είναι να βρούμε τη δίαιτα που ταιριάζει σε εσάς και να σας βοηθήσουμε σταδιακά να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και τη διατροφική σας συμπεριφορά.

Μπορείτε να δειτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που δουλεύουμε.

Ακόμα και αν έχετε κουραστεί να κάνετε δίαιτα, μπορούμε να συνεργαστούμε δουλεύοντας συμπεριφοριστικά για να αλλάξετε σταδιακά τις διατροφικές σας συνήθειες (χωρίς δίαιτα). Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για αυτή την προσέγγιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Η κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Πηνελόπη Δουβόγιαννη στο γραφείο της
Η κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Πηνελόπη Δουβόγιαννη στο γραφείο της