cropped-FDlogoweb.png

Γνωριμία

Καλάθι αγορών

Ενημέρωση για τις Διακοπές του Πάσχα

Αγαπημένοι μας διαιτώμενοι και φίλοι,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το διαιτολογικό μας γραφείο θα είναι κλειστό λόγω των διακοπών του Πάσχα από 29/04 έως 12/05. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα κάνουμε ένα διάλειμμα για να περάσουμε χρόνο με τις οικογένειες και τους αγαπημένους μας.

 

Ευχόμαστε να βρείτε και εσείς αυτές τις διακοπές χρόνο για να απολαύσετε την παρέα της οικογένειας και των φίλων σας. Είθε το Πάσχα σας να είναι γεμάτο υγεία, ευτυχία και με τη χαρούμενη ανανέωση που φέρνει η άνοιξη.

 

Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε με ανανεωμένη ενέργεια και τη συνεχόμενη φροντίδα μας όταν ξαναρχίσουμε κανονικά τη λειτουργία μας στις 13/05.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας ευχόμαστε υπέροχες και ευλογημένες διακοπές του Πάσχα!

Διαβάστε επίσης

Διατροφικές Συμβουλές για να Απολαύσετε το Πασχαλινό Τραπέζι

Απολαύστε το πασχαλινό τραπέζι με υγεία με τις διατροφικές μας συμβουλές. Ξεκινήστε με ελαφρύ πρωινό για καλύτερο έλεγχο της όρεξης, επιλέξτε θρεπτικές σαλάτες, και διαχειριστείτε τις μερίδες σας. Βρείτε οδηγίες για ασφαλή απόλαυση γευμάτων χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία σας.

Διαβάστε περισσότερα »

Γιορτάζοντας το Πάσχα με Aσφάλεια στην Εγκυμοσύνη: Βασικές Συμβουλές Ασφάλειας Τροφίμων

Μάθετε τις βασικές συμβουλές ασφάλειας τροφίμων για να απολαύσετε το Πάσχα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης προστατεύοντας τόσο τη δική σας υγεία όσο και του εμβρύου.

Διαβάστε περισσότερα »